Qui som

Qui som

Som una associació privada sense ànim de lucre dedicada a la protecció de la naturalesa.

 

Missió

Els nostres objectius són els següents:
1. Fomentar l’estudi i la protecció del corb (Corvus corax), espècie emblemàtica de Corbera de Llobregat.
2. Fomentar el coneixement del patrimoni natural, així com la seva difusió i promoció, per mitjà de diverses actuacions:
a. L’organització de grups de treball i recerca, seminaris, conferències i altres activitats relacionades amb el coneixement, la defensa i recuperació del medi ambient, entenent-se per aquest el compendi de valors naturals, socials i culturals.
b. Realitzar tota classe de dossiers, publicacions científiques i divulgatives que corresponguin a la finalitat de l’Associació.
3. Cooperar amb institucions, autoritats i altres associacions que estiguin d’acord amb les finalitats d’aquesta Associació, així com amb aquelles Institucions Nacionals i Internacionals encaminades generar bases de dades de biodiversitat d’accés i disponibilitat lliure per a la ciència i la societat.
4. La defensa del medi ambient i la seva biodiversitat, com a conceptes generals, i de forma especial la dels nostres paratges naturals. Conscienciació i divulgació d’aquestes finalitats per al suport d’un futur sostenible.

Back To Top