Projecte Corb

Projecte CorbLeave a Comment on Projecte Corb

Projecte Corb

Hem creat una pàgina monogràfica per a explicar una de les nostres activitats principals, el «Projecte Corb». El Grup Natura Corbera ha endegat el Projecte Corb amb la finalitat de divulgar i apropar la natura als habitants de Corbera. Una part d’aquest projecte consisteix en filmar el període de reproducció del corb. Volem que qualsevol persona, a través de Youtube, pugui seguir en directe com evoluciona tot el procés de criança del corb. Enguany, gràcies al suport de l’ajuntament de Corbera de Llobregat, hem pogut instal·lar una primera càmera a la cinglera del Mirador. Però per garantir l’èxit de l’empresa, aquesta tardor (2018) hem pogut instal·lar dues càmeres més a la zona de l’Avançada gràcies al fet d’haver guanyat el certament de la CUP (Millorem Corbera) i a la col·laboració de l’ajuntament. Sota aquesta categoria anirem publicant tots els esdeveniments i activitats associades a aquest projecte.

Més informació en «Projecte Corb».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Back To Top